Tack för i år!

Ett mycket annorlunda år! Såååå stor sorg! Och så många extraordinära insatser för och av många. Tack alla Ni som stått i frontlinjen, och alla som följt rekommendationer för att minska belastningen i vård och omsorg!

Att ett museum ej kan/bör/får ha öppet är precis motsatsen till allt det tidigare stått för. Vi sörjer detta men gläds åt att våra insatser för att få hänga med in i ”sen” lyckats. Allt och Alla finns kvar…men ett år på vänt sätter sina spår. Det innebär att vi har mycket att ta tag i kommande året/åren. Inte minst vad gäller möjligheten att månne lite sent – men bättre sent än aldrig, kunna fira vårt 25 års jubileum som 26 åring samt utmärkelsen Årets Arbetslivsmuseum 2020! Och med det sagt – Att åter få möta våra Vänner gamla som nya!
För att ta någon form av grepp över situationen planerar vi för bokningar  utifrån möjlighet fom april samt drop-in med start i juli. OM nu allt går som det är tänkt med vaccin och insatserna för att minska fortsatt smittorisk. Men ändå kul att våga försöka sig på en planering…Vi kommer att hålla Er uppdaterade här på hemsidan samt via sociala medier. Naturligtvis kan Ni även ringa/skriva om Ni har frågor!
Vi önskar att alla fortsätter hålla ut, hålla i och hålla avstånd!
Så att vi kan få Ett Gott Nytt År tillsammans!